Nieuws

BTW tarieven die worden getoond op de website kunnen veranderen:
De EU heeft per juli 2021 verplicht gesteld dat online aankopen met het BTW tarief van het land waar de koper vandaan besteld, worden berekend.
Dit betekend dat de prijzen met de Nederlandse BTW (21%) worden getoond, maar zodra de klant daadwerkelijk over gaat tot bestellen, berekend onze website direct het BTW tarief van het land waar de koper vandaan besteld.
Hierdoor kunnen de bedragen dus veranderen, dit is een EU verplichte regel waar we ons aan moeten confirmeren...
Voor klanten die als bedrijf of buiten de EU bij ons bestellen, veranderd er niets, dat is en blijft BTW vrij...


We krijgen veel vragen over leverdata van modellen en producten.
Veel leveranciers kondigen al vroeg modellen (nieuw en her producties) aan en tussen aankondiging en daadwerkelijk uitgave kan al meer dan een jaar zitten.
Na afgelopen Corona jaar waarbij complete landen op slot zijn gegaan en nu de containers die voor woekerprijzen over de kop gaan kan het nog veel langer gaan duren met levering.
Er staan pakhuizen vol in China en er liggen schepen genoeg, er zijn momenteel alleen geen containers beschikbaar en we zullen met zijn allen rekening moeten houden dat er dus lange levertijden zijn en mogelijke prijs stijgingen die hiermee gepaard gaan.
Zodra we detail informatie hebben over producten zullen we dit delen en klanten die iets in backorder/ reservering hebben staan ontvangen ook een mail.
We zijn altijd bereikbaar voor verdere vragen, maar komen dus vanzelf met informatie zodra we die hebben.


Lancering nieuwe website Farmmodels.nl is een feit:
Er is achter de schermen hard gewerkt aan onze nieuwe website, door onszelf, en onze partner ccv-shop.
Dit heeft als grootste voordeel dat de mobiele en tablet weergaven enorm verbeterd zijn, de verzend- en betaal systemen/ opties duidelijker weergegeven worden, u sneller en overzichtelijker onze producten met afbeeldingen en volledige productinformatie kunt zien en dat het geheel meteen een nieuw uiterlijk heeft gekregen. Er zal de komende weken best nog wat ge-fine-tuned mogen worden, en we vragen u als trouwe klant dan ook om uw feed-back wanneer u tegen een uitdaging op de website aanloopt zodat we daar actie op kunnen ondernemen.
U kunt uw feed-back mailen naar info@farmmodels.nl
De zoekfunctie wordt het eerst volgende project om te verbeteren, en daar zijn we al mee van start gegaan.
Veel kijk-, verzamel-, verbouw- & bestel plezier gewenst, met vriendelijke groet Team Farmmodels.nl

 
 

Mail ons op info@farmmodels.nl

of bel via 085 023 9281 (op werkdagen tussen 06:45 - 16:15uur).